Echt

Echt hypotheekadvies Frank Kilkens

Frank Kilkens

Loperweg 1
6101 AE Echt
+31 6 52673667
frank@ikwileenstartershypotheek.nl

Midden- en Zuid-Limburg

Je eerste huis kopen is extra spannend. Er komt namelijk veel op je af. Je hebt een heleboel vragen en wilt duidelijke antwoorden, zodat je weet waar je aan toe bent. Centrale vraag is natuurlijk hoeveel je kunt of mag lenen en wie dit in jouw regio snel, eerlijk en betrouwbaar kan regelen. Bij wie slagen starters op de woningmarkt het snelst? Natuurlijk bij de specialist op startersgebied.

In 2019 startte Erkend financieel adviseur Frank Kilkens zijn een eigen hypotheekadvieskantoor dat gespecialiseerd is in starters op de woningmarkt.

Bij ikwileenstartershypotheek.nl houden we de kosten zo laag mogelijk en bieden wij koopstimulerende regelingen aan. Dat doen we gegarandeerd voor het laagste tarief in de gehele regio. Alles om voor jou het kopen van een huis makkelijk en interessant te maken.

Met onze specialisatie en onbetaalbare kennis, kunde en ervaring hopen we letterlijk samen met jou over de drempel te stappen. Met de sleutel van je eerste eigen huis in de hand.

Ook als je wilt verhuizen naar een andere koopwoning of je bestaande hypotheek wilt wijzigen ben je bij Frank op het juiste adres. Door onze samenwerking met lokale banken kunnen wij ook beleggingspanden financieren.

Het kantoor is gelegen pal aan de A2 en A73. Er zijn voldoende gratis parkeerplekken aanwezig. Ook per openbaar vervoer is de vestiging goed bereikbaar.

Echt

Ikwileenstartershypotheek
Loperweg 1
6101 AE Echt
Echt vestiging

Onze App!

Met onze eigen app deel je gemakkelijk en snel documenten met je hypotheekadviseur.

apple appstore button
google play store button
Download onze app

Onze App!

Met onze eigen app deel je gemakkelijk en snel documenten met je hypotheekadviseur.

apple appstore button
google play store button