Heerhugowaard

Heerhugowaard

Het kopen van je eerste huis is een grote stap. Het is heel leuk en spannend, maar er komt ook een hoop op je af. Zaken waar je nog nooit eerder mee te maken hebt gehad. Dan is het prettig als er iemand is die je hierbij helpt. Iemand die je in begrijpelijke taal uitlegt welke stappen er genomen moeten worden voordat je de sleutel van jouw eerste huis in handen krijgt. Iemand die je helpt bij het maken van keuzes en je begeleidt van A tot Z.

Wij vinden het belangrijk om je duidelijk te informeren en een advies te geven dat precies aansluit bij jouw wensen en persoonlijke situatie. Om ervoor te zorgen dat jij je niet bezig hoeft te houden met de administratieve rompslomp en dat de hypotheek snel en goed geregeld is. Duidelijk en overzichtelijk in begrijpelijke taal met een persoonlijke benadering. We staan er voor onze klant en willen altijd dat stapje extra zetten om iets voor elkaar te krijgen. Dat is wat wij elke dag weer met veel plezier doen!

Bij ikwileenstartershypotheek.nl houden we de kosten zo laag mogelijk. Alles om voor jou het kopen van een huis makkelijk en interessant te maken.

Ook als je wil verhuizen naar een andere koopwoning, je huis gaat verbouwen of je bestaande hypotheek wilt wijzigen ben je bij ons aan het juiste adres.

Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Voor het maken van een afspraak kun je bellen met 072- 303 02 91

of mailen naarsamantha@ikwileenstartershypotheek.nl

Heerhugowaard

Gele Varaan 36

1704 TJ Heerhugowaard

 

Onze App!

Met onze eigen app deel je gemakkelijk en snel documenten met je hypotheekadviseur.

apple appstore button
google play store button
Download onze app

Onze App!

Met onze eigen app deel je gemakkelijk en snel documenten met je hypotheekadviseur.

apple appstore button
google play store button