Hypotheekadvies in Echt

Maak een vrijblijvende afspraak met een hypotheekadviseur op één van onze vestigingen, telefonisch of via beeldbellen

  gechecktstempel advieskeuze hypotheekadvies

  Hypotheekadvies in Echt bij ikwileenstartershypotheek

  Ga jij binnenkort je eerste huis kopen en op zoek naar hypotheekadvies in Echt? Als je uit Echt, Susteren, Pey, Nieuwstadt, Koningsbosch, Sint Joost, Roosteren, Maria Hoop of Dieteren komt vind je het beste hypotheekadvies gewoon bij jou om de hoek. De hypotheekadviseurs van ikwileenstartershypotheek staan voor je klaar en beantwoorden al je vragen over het financieren van je eerste woning.

  Wij begrijpen dat het kopen van je eerste huis een ‘big deal’ is. Voor het eerst kom je in contact met de wereld van makelaars, leningen en notarissen. Er komt een berg aan nieuwe informatie op je af en het kost veel tijd en energie om uit alle mogelijkheden de beste opties op een rijtje te zetten. De experts van ikwileenstartershypotheek helpen je hier bij. Eerlijk, onafhankelijk, en voor een vast bedrag van €1750,-. Zo weet je precies waar je aan toe bent en word je achteraf niet verrast door extra kosten.

  echt hypotheekadvies

  Hypotheek regelen in Echt

  Onze hypotheekadviseur Frank kent de woningmarkt in de gemeentes Echt-Susteren, Roermond, Maasgouw, Roerdalen en Sittard-Geleen van binnen en van buiten. Je bent van harte welkom op zijn kantoor aan de Loperweg in Echt. Om te berekenen welke hypotheek het beste past bij jouw situatie, gaat Frank eerst een persoonlijk gesprek met je aan. Wat zijn je wensen en hoe ziet je financiële situatie eruit? Frank geeft je eerlijk antwoord op vragen als: ‘Wat kan ik maximaal lenen? Wat is een startershypotheek? Kom ik in aanmerking voor een startershypotheek? Wat worden mijn maandlasten?’.

  Echt hypotheekadvies Frank Kilkens

  De hypotheekadviseurs van ikwileenstartershypotheek zijn niet gebonden aan afspraken met banken en financiële instellingen. Dit maakt het voor ons mogelijk om onafhankelijk hypotheekadvies te geven. Onze adviseurs zijn volledig op de hoogte van álle financiële producten die aantrekkelijk zijn voor starters. Zo weet jij dus zeker dat je áltijd een keuze maakt tussen de meest gunstige mogelijkheden, op dit moment.

  Voor € 1.750,- all-in regelen we alles

  All-in hypotheekadvies in Echt

  De hypotheekadviseurs van ikwileenstartershypotheek zijn gespecialiseerd in het adviseren van starters op de woningmarkt. Voor starters is een eerste huis kopen al duur genoeg, daarom bieden we onze totaalservice aan voor een vast bedrag van €1750,-.

  Voor dit bedrag zoeken wij precies voor je uit welke manieren van financieren het beste passen bij jouw persoonlijke situatie.

  • Koop je alleen of samen met een partner?
  • Leg je spaargeld in? Heb je nog een studieschuld?
  • Ben je van plan te verbouwen?

  Allemaal zaken die meespelen en bepalen voor welke hypotheken je wel of niet in aanmerking komt. De adviseurs van ikwileenstartershypotheek beantwoorden voor één vast bedrag al je brandende vragen en zijn telefonisch bereikbaar over alle zaken rondom de financiering van jouw nieuwe huis.

  echt hypotheekadvies berekenen kantoor locatie

  Hypotheek in Echt berekenen

  Om te berekenen wat je maximaal kunt lenen en wat je maandlasten zullen zijn, kijkt onze hypotheekadviseur zorgvuldig naar je persoonlijke situatie. Dit doen we graag in een persoonlijk gesprek. Het eerste gesprek met onze hypotheekadviseur in Echt, is geheel vrijblijvend. Klikt het? Dan gaan we samen verder en zorgen we dat je snel de sleutel van jouw eerste, eigen woning in handen hebt! Neem contact met ons op voor een eerste afspraak.

  € 1.750,- all-in hypotheekadvies

  ikwileenstartershypotheek.nl is de specialist als het gaat om starters op de woningmarkt.

  Onze voordelen:

  • Persoonlijk hypotheekadvies
  • Keuze uit meer dan 30 hypotheekverstrekkers
  • Specialist koopstimulerende regelingen
  • Samenwerking

  Vrijblijvende afspraak maken