Hypotheekadvies Limburg

Maak een vrijblijvende afspraak met een hypotheekadviseur op één van onze vestigingen, telefonisch of via beeldbellen

  Hypotheekadvies Limburg bij ikwileenstartershypotheek

  Ben jij starter op de woningmarkt in en op zoek naar hypotheekadvies Limburg? Heb je je droomhuis al gevonden? Of ben je nog volop zoekende? In welke koopfase je op dit moment ook zit: bij het kopen van je eerste woning kun je wel wat hulp gebruiken. Als starter in Limburg komen er een heleboel nieuwe dingen op je af. Je zit met vragen als:

  • Wat kan ik maximaal lenen?
  • Wat moet ik met mijn studieschuld?
  • Wat worden mijn maandlasten?

  De hypotheekadviseurs van ikwileenstartershypotheek zijn gespecialiseerd in het adviseren van starters zoals jij, en staan je graag bij in de aankoop van je eerste huis.

  Omdat we goed begrijpen dat een huis kopen al duur genoeg is, bieden we speciaal voor starters een all-in pakket voor het vaste bedrag van €1750,-. Voor dit bedrag adviseren we je over álle financiële zaken die belangrijk zijn bij de aankoop van je eerste woning. Geen vraag is ons te gek en ingewikkelde financiële producten leggen we op een eenvoudige manier aan je uit. Zo weet je precies wat je mogelijkheden zijn en maak je keuzes die het beste aansluiten op jouw persoonlijke situatie.

  Hypotheek regelen in Limburg? Bezoek onze vestiging in Venlo of Echt

  Je bent van harte welkom op ons kantoor in Venlo in het noorden van Limburg of op ons kantoor in Echt, in het midden van Limburg. De hypotheekadviseurs van ikwileenstartershypotheek gaan met je in gesprek en bekijken wat je wensen zijn. Ook kijken we goed naar je financiële situatie op dit moment.

  • Wat verdien je?
  • Heb je spaargeld?
  • Staan er nog schulden open?

  Op basis van deze informatie kunnen we je gericht adviseren en op zoek gaan naar een hypotheek die perfect bij je past. Soms is dat een startershypotheek maar soms ook een hele andere vorm.

  De hypotheekadviseurs van ikwileenstartershypotheek hebben geen afspraken met banken of financiële instellingen. We kunnen je dus objectief en onafhankelijk de beste opties presenteren. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaalt en de komende jaren zonder zorgen vooruit kunt in je nieuwe huis.

  Voor € 1.750,- all-in regelen we alles

  Hypotheekadvies in Limburg

  Speciaal voor starters op de woningmarkt biedt ikwileenstartershypotheek hypotheekadvies voor een vast bedrag van €1750,-. We bekijken je persoonlijke situatie en verkennen alle financiële mogelijkheden. We geven je een duidelijk antwoord op al je vragen en zijn altijd bereikbaar voor vragen tussendoor. Natuurlijk zijn er meerdere hypotheekadviseurs in Limburg. Waarom dan kiezen voor ikwileenstartershypotheek? Heel simpel: wij zijn onafhankelijk, dichtbij en gegarandeerd de goedkoopste van Limburg.

  Wij hebben geen belang bij het adviseren van bepaalde producten van bepaalde banken of financiële instellingen, zijn gevestigd in het noorden en in het midden van Limburg. We werken bewust vanuit representatieve bedrijfsverzamelgebouwen en niet vanuit dure panden op A-locaties. We nodigen je uit op ons kantoor of we spreken elkaar via een videogesprek. Zo besparen we op huisvestingskosten en reiskosten en kunnen we jou de beste prijs bieden voor wat we doen. Zo eenvoudig kan het zijn!

  hypotheekadvies limburg

  Hypotheek in Limburg berekenen

  Om precies te kunnen berekenen wat je maximaal kunt lenen en wat je maandlasten worden, willen we je graag wat beter leren kennen. Je kunt alvast onze handige hypotheektools gebruiken, maar we weten dat we je aan de hand van een persoonlijk gesprek nóg scherper kunnen adviseren. Overtuigd? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek in Venlo, Echt of via een videocall.

  € 1.750,- all-in hypotheekadvies

  ikwileenstartershypotheek.nl is de specialist als het gaat om starters op de woningmarkt.

  Onze voordelen:

  • Persoonlijk hypotheekadvies
  • Keuze uit meer dan 30 hypotheekverstrekkers
  • Specialist koopstimulerende regelingen
  • Samenwerking

  Vrijblijvende afspraak maken