Venlo

tom van loenen 2019

Tom van Loenen

Burg. van Rijnsingel
5913 AN Venlo
 +31 6 3486 0120
 tom@ikwileenstartershypotheek.nl

Sander

Sander van der Made

Burg. van Rijnsingel
5913 AN Venlo
+31 6 5724 3159
sander@ikwileenstartershypotheek.nl

Venlo

De deuren moeten open voor starters. Maar dat er nu echt één specialist is die zich volledig focust op mensen die op zoek zijn naar hun eerste koopwoning. Nou nee! Die was er tot voor kort niet.

Erkend hypotheekadviseur Tom van Loenen constateerde dat starters enorme potentie hebben. Een grote groep mensen die écht behoefte heeft aan specialistisch advies en persoonlijke begeleiding bij het kopen van hun eerste huis. Echte specialisten voor deze doelgroep waren er niet en dus zag Tom zijn kans schoon en startte in 2017 een hypotheekadvieskantoor dat gespecialiseerd is in starters op de woningmarkt. Gericht op jou dus!

Het idee tot specialisatie ontstond omdat starters het lastig hebben door oplopende wachtlijsten voor sociale huurwoningen, aangescherpte leennormen en stijgende woningprijzen. Bij ikwileenstartershypotheek.nl houden we de kosten zo laag mogelijk en bieden wij koopstimulerende regelingen aan. Dat doen we gegarandeerd voor het laagste tarief in de gehele regio. Alles om voor jou het kopen van een huis makkelijk en interessant te maken.

Met onze specialisatie en onbetaalbare kennis, kunde en ervaring hopen we letterlijk samen met jou over de drempel te stappen. Met de sleutel van je eerste eigen huis in de hand.

Het kantoor is gelegen aan de rand van het centrum met uitzicht over het Julianapark. Er is mogelijkheid om op eigen terrein te parkeren. Mocht er onverhoopt geen plek zijn, dan is nabij betaalde parkeergelegenheid en een blauwe zone waar je maximaal 2 uur mag parkeren. Ook per openbaar vervoer is de vestiging goed bereikbaar.

 

Venlo

Ikwileenstartershypotheek 
Burgemeester van Rijnsingel 20-B
5913 AN Venlo
pand ik wil een starters hypotheek

Onze App!

Met onze eigen app deel je gemakkelijk en snel documenten met je hypotheekadviseur.

apple appstore button
google play store button
Download onze app

Onze App!

Met onze eigen app deel je gemakkelijk en snel documenten met je hypotheekadviseur.

apple appstore button
google play store button